Tatai Tamás grafikus aláírása

RÓLAM

Tatai Tamás - profilkép

1975-ben születtem Budapesten. A rajzolás szeretete kisgyermekkorom óta elkísér, az önkifejezés egyik első formája volt ez az életemnek. A művészetek megértése és művelése iránti szeretetem és érdeklődésem szorgalommal és velem született tehetséggel bontakozott ki az évek során. Gyermekkoromat Nagyvázsonyban, iskolás éveimet Herenden töltöttem, ami nagyban meghatározta rajz-és technikai tudásomat, továbbá formálta stílusomat és ízlésemet.

Családommal, két nagykorú ( 17, 20) gyermekemmel és a feleségemmel élek Budapesten.

Gyermekkoromban vidéken, egy szép Veszprém megyei híres faluban, Nagyvázsonyban nőttem fel. Herenden kitanultam a porcelánfestés gyönyörű és egyszerre nagyon nehéz művészetét. Az itt töltött évek nélkül, nem lehetnék az, aki most vagyok.

A másik hivatásom, ami a képzőművészettel együtt megmutatkozott már gyermekkoromban, az a zenélés, azon belül a dobolás, mely azóta az életem szerves részévé vált.

Szabadidőmet a családommal, a nagycsaláddal töltöm vidéken. Továbbá fejlesztem a rajztudásom, tervezek, gyakorlok, mert a kreativitásra napi szinten szükségem van. A képzőművészetek szeretete a családomban is tovább öröklődött: nagyobb falfestményeim kivitelezésében lányom, Tatai Lolli segít nekem.

A művészetek gyakorlásán túl szeretek tanítani is, hiszen ezzel nem csak én fejlődöm folyamatosan, hanem másoknak is segíthetek az előrelépésben.