Tatai Tamás grafikus aláírása

GRAFIKA MEGRENDELÉSRE

PORTRÉ, KARIKATÚRA, EGYEDI ILLUSZTRÁCIÓ

Minőségi, teljes mértékben egyedi alkotások az Ön igényeinek megfelelően születésnapokra, karácsonyra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, illetve bármilyen más alkalomra. 

MINDIG EGYEDI MEGVALÓSÍTÁS

A megrendelő egyeztetésével készült illusztrációim 100%-ban egyedi alkotások, melyeket általában A3 méretű, fehér vagy halványszürke kartonra rajzolok. Természetesen ettől eltérő méretben és lapszínnel is dolgozom, amennyiben van erre igény. Portréimat (realisztikus) és karikatúráimat (vicces)  mindig jó minőségű fénykép alapján készítem el, mely akár több képből is összeállhat. Az ár mindig a megrendelői igényektől és a kompozíciótól függ. Ezek a rajzok készülhetnek grafit és színes pasztell ceruzával vagy golyóstollal is. 

A MEGRENDELÉS MENETE

A SZOLGÁLTATÁS DÍJA

Minden munkámra igaz, hogy 7000 Ft-os óradíjjal dolgozom. Ennek ellenére nem lehet általános árat megfogalmazni egy-egy illusztrációtípusra, mivel az nagyban függ a munka komplexitásától, s így a ráfordított időtől. Portfolió oldalamon tájékozódhat már elkészült munkáim áraival kapcsolatban, hogy egy körülbelüli költséggel tudjon számolni.

KAPCSOLAT

Keressen bizalommal!

Telefonszám: + +36 70 661- 4605
Cím: Budapest, Magyarország
Írjon nekem itt vagy üzenjen az alábbi elérhetőségeim egyikén: